cat esp

Consultoria Estratègica de negoci

Visió global de les línies de negoci de l’empresa, estructura i anàlisi de rendibilitat. Optimització de costos.

Conseller de l’ administrador, gerència i altres càrrec directius.

 

Aporta una visió externa i objectiva sobre l'empresa i el seu entorn. Dóna a Gerència el recolzament necessari en el procés de control de gestió, en la presa de decisions i en la implantació i control de les solucions i millores proposades.

 

Implantació d’eina de control que informa de l’evolució dels indicadors principals de l’empresa. Proporciona a la Direcció una visió general de totes les àrees del negoci (estratègica, comercial, financera, etc).

 

Les noves necessitats del mercat demanen d’una organització i estructura flexible i acomodable. En el context actual, les necessitats de les empreses han variat de manera substancial, sobretot les necessitats de les mitjanes i petites empreses que requereixen serveis més especialitzats, adaptats als canvis constants de conjuntura.

Contacte

  • Àngel Guimerà, 2
  • 08201 - Sabadell
  • (Barcelona)
  • Tel.93 727 06 44
Valls Consultors

Consultoria Financera, Control de gestió i Estratègia de negoci. Som especialistes en Direcció financera, Auditoria interna, Obtenció finançament i Formació empresarial. Comptem amb una experiència de més de 25 anys com a Directius i Consultors d’empresa a Sabadell. 

 


[...]
Carregant...
Informació legal
x

Empresa: Toni Valls Mas

Adreça: Àngel Guimerà 2, Planta 1, 08201 Sabadell

Telèfon: 93 727 06 44

e-mail: tvalls@vallsconsultors.es

¡CSS Válido!